قالب-پست-اسلایدی(بک-ابی-)_02
قالب-پست-اسلایدی(بک-ابی-)_03
قالب-پست-اسلایدی(بک-ابی-)_04
قالب-پست-اسلایدی(بک-ابی-)_05
قالب-پست-اسلایدی(بک-ابی-)_02
قالب-پست-اسلایدی(بک-ابی-)_03
قالب-پست-اسلایدی(بک-ابی-)_04
قالب-پست-اسلایدی(بک-ابی-)_05

ترش تره

ترش تره غذای اصیل گیلانی

ترش تره یه خوشمزه گیلانیه که کنار برنج کته و ماهی دودی یا ماهی شور سرو میشه . ترب سفید،باقالی خام و سیر خوش عطر، از مخلفات پرطرفدار کنار خورشت ترش تره هستن.
گیلانیا توی این خورشت شون دونه برنج میریزن که البته بعضیا از آرد برنج استفاده میکنن.

ترشی اصلی این غذا بخاطر آب نارنج داخلشه که میشه آبغوره یا آبلیمو هم جایگزینش کرد. توی تهیه این غذا از سبزی های معطر شمالی مثل چوچاق استفاده میشه که طعم غذا رو به یاد موندنی میکنه.

جالبه بدونید این خورشت گوشت نداره ولی یکی از مواد اولیه ترش تره تخم مرغه که ارزش غذایی این خورشت رو در کنار سبزی هایی مثل اسفناج ، جعفری، گشنیز و تره، بالا میبره.
تازه برای خوشمزه تر شدن ترش تره هم میشه کمی گوجه فرنگی به اون اضافه کرد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *