قهوه دمی
این دسته که قهوه فرانسه و قهوه ترک نیز درون اون قرار میگیرند طرفدارای خاص خودش رو داره و معمولا بدون کرم با غلظت کمتری نسبت به اسپرسو تهیه میشه. شیوه و ابزارهای دم اوردن قهوه، ریزدانگی پودر قهوه و میزان لرد (ته نشین) نهایی رو تعیین میکنه.
قهوه های بر پایه اسپرسو
این قهوه ها از طریق عصاره گیری به دست میان که یه دنیای وسیع از ترکیبات محبوب و مشهور هست و هر کدوم طرفدارای زیادی داره.
مثل: اسپرســـو، آمریکانو، لاتـــه، کاپوچینــــو، ماکیاتو، موکا، آیس کافی و آفوگاتو
قهوه فوری
این نوع قهوه که معمولا اون رو به صورت بسته بندی های کافی میکس استفاده میکنن با کمترین میزان کافیین تولید میشه و اماده شدنش هم فقط به میزان مناسب اب جوش احتیاج داره
یک پاسخ
چه مطلب خوبی گذاشتید