قالب-پست-اسلایدی(بک-ابی-)_02
قالب-پست-اسلایدی(بک-ابی-)_03
قالب-پست-اسلایدی(بک-ابی-)_04
قالب-پست-اسلایدی(بک-ابی-)_05
قالب-پست-اسلایدی(بک-ابی-)_02
قالب-پست-اسلایدی(بک-ابی-)_03
قالب-پست-اسلایدی(بک-ابی-)_04
قالب-پست-اسلایدی(بک-ابی-)_05

اشپل یه چاشنی خوشمزه

اشپل نمک سود شده ماهی سفید، به عنوان چاشنی کته کباب، از غذاهای معروف و پرطرفدار مردم گیلان محسوب می‌شه.

اشپل در واقع دانه‌های ریزی از تخم ماهی هست که در داخل پرده‌ی نازکی از شکم ماهی قرار داره.

اشپل‌ماهی رو می‌شه از بسیاری از ماهی ها، چون: ماهی‌سیم، ماهی‌سالمون، ماهی‌کولی، ماهی سفید و ماهی های خاویاری (مثل ازون برون) تهیه کرد. اشپل ماهی های خا‌ویاری رو بنام خاویار میشناسن. خاویار یا مروارید سیاه از غذاهای گران قیمت دنیا محسوب میشه.

اشپل در اشپزی ملل مختلف هم جایگاه خودش رو داره.
در گیلان با اشپل تازه ماهی، خوراکی های خوشمزه ای مثل اشپل کوکو اماده می کنند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *